Home | Buitenland | Mooi succes voor Espagna Frejo en Titanio CR

Mooi succes voor Espagna Frejo en Titanio CR

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Titanio CR (Archieffoto © www.mbfotos.nl) Titanio CR (Archieffoto © www.mbfotos.nl)

SKIVE – Op de baan van het Deense Skive was er succes voor de door Fred de Zoete gefokte Espagna Frejo. Ook de voormalige Langeweg-draver Titanio CR was vrijdag succesvol.

Voor Espagna Frejo kon in Skive de eerste zege in haar loopbaan worden genoteerd, hoewel ze daar met enkele tweede en derde plaatsen al zeer dichtbij was. Met Soren Johansson werd nu gewonnen in een nieuw record van 1.16,7 over 2060 meter. De merrie is een dochter van Gloss Yatzee en Labyrinth.

Titanio CR kwam voor de tweede maal in actie op Deense bodem en dat leverde beide keren winst op. Na een eerdere zege met Steen Juul op de baan van Aalborg was het nu raak in een nieuwe recordtijd van 1.14,3. Dat was een aanzienlijke verbetering van de besttijd van de ruin die bij ons drie koersen wist te winnen. Zijn laatste optreden in ons land was november vorig jaar.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: