Home | Buitenland | Winst Emilio Scott en Express Rapida

Winst Emilio Scott en Express Rapida

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Winst Emilio Scott en Express Rapida

OSLO – Emilio Scott en Express Rapida beheelde op de baan van Forus hun eerste zeges sinds hun overgang naar Noorwegen.

Emilio Scott zette dinsdag bij zijn eerste optreden in Noorwegen meteen een overwinning op de kaart. De hengst die ook bij Dion Tesselaar al wist te winnen, was de snelse in 1.16,2 over 2040 meter. De meteen als favoriet begonnen draver werd gereden door Pal Buer.

Express Rapida had sinds haar laatste zege vorig jaar april met Rick Ebbinge niet meer gewonnen. Dinsdag was het bij het tweede optreden op Noorse bodem raak met Maiken Delin Morales. De winnende tijd was 1.15,9 over 2040 meter. De merrie viel bij ons vooral op door haar fors beloonde tweede plaats in de Virgill Boko Grand Prix. 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: