Home | Buitenland | Nederlandse winst in Berlijn

Nederlandse winst in Berlijn

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Nederlandse winst in Berlijn

BERLIJN – Met zeges van Fox Dragon en Eminent Frisia was er op de baan van Berlijn-Karlshorst zondag Nederlands succes te melden.

Fox Dragon van Tjalco de Witte was de snelste in 1.16,3 over 2000 meter en klopte daarmee onder meer de door Bros Stables gefokte Finnegan Bros (derde).

De slotkoers ging naar Eminent Frisia, de door Johannes Kramer uit Buitenpost gefokte zoon van Joint Venture. De ruin was in een amateurkoers de snelste in 1.17,1 over 2000 meter.

Ook was er winst voor On The Road Rex die in 1.16,2 wist te winnen met Dennis Spangenberg. In het verleden was hij succesvol met Jos Oorthuysen.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: