Home | Buitenland | Ook in België Van Schie-winst

Ook in België Van Schie-winst

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Desert River (Archieffoto © www.mbfotos.nl) Desert River (Archieffoto © www.mbfotos.nl)

KUURNE – Naast de twee successen op Duindigt was het deze zondag voor fokker Aad van Schie ook nog eens raak in België. In Kuurne won Desert River de Prix Timoko (uitgerekend vernoemd naar de draver die veel zuidelijker met succes in Cagnes-sur-Mer actief was) in handen van Lieven de Vos.

Dat gebeurde in 1.16,7 over 2300 meter, waarmee onder meer de als derde aankomende Crack Summerland werd geklopt.

Ook Early Boshoeve was succesvol. Die versloeg in 1,18,0 met Gunther Loix onder meer de als tweede aankomende Elite Buitzenzorg. Early Boshoeve is een dochter van Look de Star en Pussycat Boshoeve.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: