Home | Buitenland | Nieuwe triomf voor Heleen Krom

Nieuwe triomf voor Heleen Krom

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Nieuwe triomf voor Heleen Krom

MAUQUENCHY – Op de baan van het Franse Mauquenchy was er zaterdag succes voor een draver van Heleen Krom. De zes jaar oude merrie Arrow Madrik behaalde de vierde winst in haar loopbaan in handen van Anthony Barrier.

Dat gebeurde in een winnende tijd van 1.15,7 over 2850 meter en dat was in dit monténummer met bandenstart ruim voldoende om de concurrentie terug te wijzen. Eind februari was Barrier voor de Nederlandse trainster ook al succesvol geweest met Charlotte Twin, al betrof het toen een aangespannen draverij.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: