Home | Buitenland | Route Sixty Six dendert voort

Route Sixty Six dendert voort

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Route Sixty Six dendert voort

KALMAR – Op de baan van Kalmar was zaterdag een voormalige draver uit het entrainement van Age Posthumus succesvol. In handen van Johan Untersteiner zegevierde voor de derde maal op rij met de door Jean Pierre Dubois Duits geregistreerde Route Sixty Six.

De winnende tijd was 1.16,0 over 2640 meter en dat was tevens een nieuw record voor de hengst. Het was de vierde winst op Zweedse bodem van de hengst die zich destijds nog met Age Posthumus kwalificeerde en met Michael Schmid en Robbin Bot zijn eerste prijzengeld verdiende.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: