Home | Buitenland | Opnieuw succes Nu I Nu

Opnieuw succes Nu I Nu

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Opnieuw succes Nu I Nu

HELSINKI – Nu I Nu van Amsterdammer Peter ter Borgh heeft op de baan van het Finse Lahti de derde zege van het seizoen behaald. Dat gebeurde wederom met dank aan Eso Holopainen en leverde een eerste prijs van duizend euro op. Zijn winsom voor 2016 nadert daarmee nu al de 10.000 euro.

De vierde aankomende van de door Tiger Woods As gewonnen Duitse Derby van 2013 zette zaterdag een winnende tijd neer van 1.15,0 over 2140 meter. Zijn record staat op 1.14,0 en zijn totale winsom zit ruim boven de halve ton.

Nu I Nu is een zoon van de door Alle Loman gefokte merrie Noblesse Oblige, ook de moeder van de Europese topper Nu Pagadi die in zijn loopbaan een dikke zes ton verdiende.

In deze koers werd Benito Kievitshof vijfde.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: