Home | Buitenland | Paris Turf voor 11 maart

Paris Turf voor 11 maart

Door 1
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Paris Turf voor 11 maart

CAGNES SUR MER – In de Duitstalige uitgave van de Paris Turf voor vrijdag 11 maart zien we in het koersprogramma van Cordemais en Cagnes-sur-Mer onder meer paarden uit de stallen van Ron Kuiper, Arnold Mollema en Henk Grift opduiken. Reden genoeg het programma nog eens extra onder de loep te nemen. Extra aandacht vragen we voor Aristocat Boko, die er in Cordemais ‘gegoten’ in staat…

Kijk voor de pdf-bijlage van deze Paris Turf, met ook een terugblik op het winterseizoen van Vincennes, aan de onderzijde van deze pagina.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 1 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

avatar
Johan Veen 11 mrt 2016
Goed gezien Ruud die Aristocat Boko. Won heel simpel aan een leuke cote. Bedankt!
totaal: 1 | nu in beeld: 1 - 1

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: