Home | Buitenland | Winst Fidelity Rhythm en Gucci Fortuna

Winst Fidelity Rhythm en Gucci Fortuna

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Winst Fidelity Rhythm en Gucci Fortuna

HAMBURG – De meeting op de baan van Hamburg leverde zondag winst op voor onze heroptredende Derbywinnares Fidelity Rhythm en de debuterende Gucci Fortuna.

Fidelity Rhythm kreeg na optredens vorig jaar oktober op Vincennes (vijfde) en Wolvega (ingehouden) even rust, maar liet in een sterk veld te Hamburg zien weer klaar te zijn voor het zwaardere werk. In 1.15,1 klopte de merrie respectievelijk de Zweedse Zelda Zonk en de Deense veteraan Notice Me Dalimo. Het karwei werd wat eenvoudiger door het schrappen van Duke of Greenwood.

Als tweejarige won Fidelity Rhythm ook al de Jofferprijs en de Productendraverij.

De door Toine en Saskia Schoonderwoerd gefokte Gucci Fortuna debuteerde met een zege in handen van Kornelius Kluth. De merrie zette bij haar eerste optreden een winnende tijd neer van 1.19,2 over 2200 meter.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: