Home | Buitenland | Famous Rich maakt favorietenstatus waar

Famous Rich maakt favorietenstatus waar

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Famous Rich (Archieffoto © www.mbfotos.nl) Famous Rich (Archieffoto © www.mbfotos.nl)

BERLIJN – De door de familie De Rijk gefokte Famous Rich behaalde op de baan van Mariendorf in Berlijn zondag een overtuigende zege in 1.16,1 over 1900 meter. De ruin die bij Rob de Vlieger al goed presteerde ging onlangs over naar een andere trainer.

Met Thorsten Tietz als rijder was dit zijn eerste Duitse optreden sinds zijn debuut destijds. Dat leverde in november 2014 met De Vlieger nog een tweede plek op achter Fonseca Boko. In Berlijn klopte de zoon van Goetmals Wood nu onder meer de uitgeschakelde Frieda F Boko. Famous Rich (Goetmals Wood-Ottey Rich) is een halfbroertje van onder meer Elliot Rich, Cotton Rich, Yardley Rich, Volann Rich en Uschi Rich. Allemaal dravers met een record sneller dan 1.15.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: