Home | Buitenland | Zege voor Bono Boko

Zege voor Bono Boko

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Zege voor Bono Boko

FÄRJESTAD – In het Zweedse Färjestad kon zondag de veertiende winst voor Bono Boko worden genoteerd. De From Above-ruin werd net als bij zijn meeste vorige zeges gereden door Björn Goop. De winnende tijd over 2160 meter was 1.16,1 vanuit de banden. Met die zege bracht hij zijn totale winsom op ruim 62.000 euro. Zijn record drukte hij vorig jaar op dezelfde baan al naar 1.11,3.

Bono Boko – die bekende paarden als Lord Capar en Quantanamera klopte - heeft Tova Boko als moeder. Die merrie bracht voor eigenaar John Bootsman de eveneens snelle (en al winnende) Charles Boko, Desdemona Boko en Embu Boko. Ook leverde ze later voor Jan Onderwater nog meerdere kinderen af, zoals vorig jaar nog de toepasselijk genaamde I Am Underwater.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: