Home | Buitenland | Uitslagen Wolvega

Uitslagen Wolvega

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Beauregard (Archieffoto © www.mbfotos.nl) Beauregard (Archieffoto © www.mbfotos.nl)

WOLVEGA – De Durk Minkema Memorial op de baan van Wolvega heeft winst opgeleverd voor SJ’s Junior C met Stefan Schoonhoven. De winnende combinatie toonde zich in de slotfase in 1.17,0 sterker dan de met twintig meter handicap begonnen Secret Boy, Banker Transs R en Yos JE.

Robin Bakker klopte in het begin van het programma voor de stal van trainer Paul Hagoort onder meer de als derde aantikkende stal- en landgenoot Twain Bi (Marco Spin) en een koers later duelleerden ook al twee stalgenoten om de winst. Fritz Attack was sneller dan Floor Petnic, waardoor Danny Brouwer in een onderling duel zijn vader Willem Brouwer terugwees. Voor de winnende merrie was het de eerste zege in haar loopbaan.

Ook Dion Tesselaar bevestigde stalvorm door een zege van zijn Duitse hengst Beauregard. De voormalige Derbyhoop van de trainer uit Oudeschoot noteerde 1.16,3 bij zijn eerste optreden sinds lange tijd.

Hugo Langeweg Jr en Rick Ebbinge hielden elkaar in evenwicht in de jacht op de nationale titel. Ti Riverdo’ Bigi van het uitgebreide eigenarengezelschap ’t Zand Racing Stable zette met 1.18,7 een nieuw record neer in handen van Langeweg Jr en Ebbinge sloot het programma met een zege van Edgar Flevo af. De hengst leek alweer iets scherper dan onlangs bij zijn heroptreden.

De beide Franse koersen werden gewonnen door respectievelijk Bonheur du Vivier (Age Posthumus) en Vinochka met Jos Verbeeck. Laatstgenoemde combinatie vertrok nogal rommelig, maar de merrie kreeg de kans haar favorietenstatus waar te maken.

Kijk voor de uitslagen op de pdf-bijlage aan de onderzijde van de pagina.

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: