Home | Buitenland | Maltezer succes voor Bob Wielinga

Maltezer succes voor Bob Wielinga

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Maltezer succes voor Bob Wielinga

LA MARSA – Hoewel hij al meerdere jaren actief is in Malta, wist Bob Wielinga vrijdag pas voor de eerste keer op het eiland te winnen. In een koers over 3140 meter was hij de snelste in handen van Jason Zahra.

De winnende tijd was 1.21,2, nog ruim achter zijn huidige record en ook op Malta gelopen record van 1.17,6. In onze omgeving won de zoon van Iris van Cornjum drie koersen onder de hoede van Gerrit de Jong.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: