Home | Buitenland | Emil B Boko heeft smaak te pakken

Emil B Boko heeft smaak te pakken

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Emil B Boko heeft smaak te pakken

GÖTEBORG – Sinds zijn overgang naar het entrainement van Peter Untersteiner heeft Emil B Boko de smaak te pakken. Op de baan van Aby won de ruin nu voor de tweede maal op rij, waarbij hij in handen van zijn trainer zijn record aanscherpte tot 1.15,5.

Het was overigens pas de derde winst voor de zoon van de fameuze Ineke P Boko. Zijn halfbroers Paul W Boko, Ulay Boko, Virgill Boko, Willem W Boko en Yeovani Boko waren in dat opzicht nog een stuk succesvoller.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: