Home | Buitenland | Knappe zege Punk

Knappe zege Punk

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Knappe zege Punk

BJERKE - Op de baan van het Noorse Bjerke was er woensdag succes voor de voormalige Vibelzee-draver Punk, die daarmee zijn achtste overwinning in zijn laatste elf starts behaalde. Met Per Oleg Midtfjeld won hij in 1.12,3 over 1609 meter.

Hij boekte in zijn loopbaan intussen dertien zeges. Aan het begin van zijn loopbaan was Punk ook al succesvol bij de stal van Hugo Langeweg. Later won hij vooral in Zweden en Noorwegen enkele aansprekende koersen, maar vorig jaar werkte hij ook een geslaagd optreden af in de Duitse Breeders Crown voor oudere paarden. Het werd de best betaalde overwinning in zijn loopbaan. Hij was tevens een voormalige deelnemer aan een Duitse Breeders Crown in 2012 (derde). De hengst is een zoon van de door Ron Nooteboom gefokte Primavera, die in Duitsland de Preis der Winterfavoriten (Gelsenkirchen) en de NRZ Pokal op Dinslaken won.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: