Home | Buitenland | Zege voor Capitano Boko

Zege voor Capitano Boko

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Capitano Boko is ook onde rhet zadel actief Capitano Boko is ook onde rhet zadel actief

GÄVLE – Capitano Boko was de laatste jaren vooral actief in het montégenre, maar zijn meest recente zeges behaalde hij toch voor de kar. Met Joakim Granlund als leider haalde de ruin ruim duizend euro op met dank aan een zege in Gävle.

De winnende tijd was 1.15,3 over 2180 meter, goed genoeg voor de eerste zege sinds zijn laatste succes: vorig jaar juni op de baan van Visby.

Capitano Boko is een zoon van Vonda Boko, die tweede was in de Champlain Stakes voor tweejarige merries. Ze kwam op die leeftijd al tot 1.12,7. Het record van Capitano Boko is nog net iets sneller: 1.12,6.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: