Home | Buitenland | Zege Zizazimoko op Malta

Zege Zizazimoko op Malta

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Zege Zizazimoko op Malta

LA MARSA – Op het eiland Malta behaalde Zizazimoko zondag haar eerste seizoenoverwinning, waarmee de merrie haar zegetotaal op het eiland inmiddels op zes bracht.

Zizazimoko, een voormalig succespaard van Gerrit de Jong, won in 1.17,2 over 2140 meter in handen van Tony Demanuele. Daarmee verdiende ze 360 euro. Door deze overwinning stijgt de merrie van de zilveren divisie naar de gouden afdeling, het hoogste niveau op het eiland.

In ons land won Zizazimoko vier maal, waar de dochter van de Zweedse merrie Lissa Rodney in Duitsland nog één winst aan toevoegde.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: