Home | Buitenland | Eerste winst Fiore Rapida

Eerste winst Fiore Rapida

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Eerste winst Fiore Rapida

KOPENHAGEN – Op de baan van Charlottenlund kon de eerste winst worden bijgeschreven op de palmares van Fiore Rapida. De merrie was in handen van trainer Per Nordström de snelste in 1.19,1 over 2000 meter.

Tot dusverre was de winnares in Zweden nog niet erg opgevallen. Ze werd in haar eerste kwalificatie (juni 2015) nog gereden door onze landgenote Tanja Huisman. Moeder van Fiore Rapida is Sierra Rapida, bij ons nog winnares van de Productendraverij en het Sprintkampioenschap voor driejarigen. De merrie van Jan Bierma leverde al eerder snelle nakomelingen af als de naar Malta verhuisde Atomic Rapida, Corsa Rapida en Editor Rapida.

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: