Home | Buitenland | Succes voor Fabulous Boko

Succes voor Fabulous Boko

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Succes voor Fabulous Boko

STOCKHOLM - Fabulous Boko boekte in een mooi gedoteerde merriekoers de derde winst in haar loopbaan. Ze zegevierde met Torbjörn Jansson als rijder in een tijd van 1.17,3 over 2140 meter.

Fabulous Boko heeft inmiddels een winsom van zo’n vijftien mille en een record van 1.14,3. Ook die tijd liep de door Timo Nurmos getrainde merrie op de baan van Aby.

Moeder That Fabulous Face kwam in 2011 vanuit Amerika naar Europa en bracht in Amerika voor haar vertrek al vier kinderen met een record sneller dan 1.14,0.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: