Home | Buitenland | Bethel Hanover op dreef

Bethel Hanover op dreef

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Bethel Hanover op dreef

STOCKHOLM – De ‘fillies and mares’ op de baan van Solvalla is een prooi geworden voor Bethel Hanover. De door Erik Adielsson gereden merrie klopte Coco de Vie en Askens Valencia.

Dat gebeurde woensdag in een tijd van 1.12,6 over 2160 meter, waarbij de favoriete vanuit het middelste band vertrok. In dit veld werd Emma di Quattro uitgeschakeld. Voor Adielsson was het de derde keer op rij dat hij dit nummer op zijn naam schreef.

Bethel Hanover – die in 2014 naar Zweden kwam - is een dochter van de Amerikaanse merrie Beignet Hanover, die aan het begin van deze eeuw in eigen omgeving de Reynolds Memorial wist te winnen.

Recente winnaars Fillies and Mares:

2015 Bethel Hanover (Donato Hanover) met Erik Adielsson

2014 Zelda Zonk (Fast Photo) met Erik Adielsson

2013 Ragata (Deweycheatumnhowe) met Erik Adielsson

2012 Polly Frontline (Goetmals Wood) met Jorma Kontio

2011 Nectarine (Daguet Rapide) met Björn Goop

2010 Yewel Boshoeve (Diamond Way) met Peter Untersteiner

Nog wat Nederlands? Naast de winst van Yewel Boshoeve in 2010, een jaar waarin Yucca Boko werd uitgeschakeld, was er in 2004 nog een tweede plaats voor Tova Boko.

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: