Home | Buitenland | Sloveens succes Ultime Action

Sloveens succes Ultime Action

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Sloveens succes Ultime Action

LJUTOMER – In het Sloveense Ljutomer was er zondag een nieuwe zege voor Ultime Action. De bij ons nog voor onder anderen Cees Kamminga actieve Franse merrie boekte daarmee haar zesde overwinning in Slovenië.

Dat deed ze in een tijd van 1.19,3 over 2600 meter in een finale voor de Tour Trotteur Francais, goed voor ruim 1100 euro. Ze werd dit keer gereden door Matej Osolnik, waar normaliter de ook bij ons bekende trainer Milan Zan zelf plaatsneemt achter de draver.

Bij ons presteerde Ultime Action niet zo bijster opvallend, behoudens een zege op Victoria Park met Ruud Pools. In Slovenië verdiende ze inmiddels ruim tien mille aan prijzengeld.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: