Home | Buitenland | Mooie winst Darcy River

Mooie winst Darcy River

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Darcy Riber (Archieffoto © www.mbfotos.nl) Darcy Riber (Archieffoto © www.mbfotos.nl)

KUURNE – In het Belgische Kuurne was er zondag succes voor de dit jaar naar België uitgevoerde Darcy River. In handen van Rik Wauters uit Drongen won de merrie in 1.16,2 over 1800 meter.

In dit nummer werd Dina van Egmont zesde en was Carla Burgerhyde ongeplaatst.

De winnende dochter van Incredible Crafts en Virginia River boekte haar laatste successen op de baan van het Duitse Gelsenkirchen, eind vorig jaar. Ze werd zoals alle River-dravers gefokt door Aad van Schie. In onze omgeving won ze zes koersen, waarvan vijf in Duitsland en één in ons land. Robbin Bot en trainer Jan van Dooyeweerd verdeelden dat sextet zeges eerlijk: drie om drie. Ze ging van de benen in een selectiekoers voor de Merrie Derby.

In een andere koers te Kuurne was er winst voor Fraulein As E met Piet van Pollaert (Freiherr As-Imca Kievitshof), die daarmee Cyzarine Fortuna achter zich wist te houden.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: