Home | Buitenland | Drie zeges op rij John Gommans

Drie zeges op rij John Gommans

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Drie zeges op rij John Gommans

BORNHOLM – Leuk succes voor John Gommans op zijn thuisbaan Bornholm, waar de Nederlander zaterdag naast enkele ereplaatsen ook nog eens drie koersen op rij wist te winnen.

Eerst reed onze landgenoot voor trainster Anja Sonne de Zweedse ruin Uccello Gene naar de bloemen. De zoon van Smok’n Lantern was in 1.21,9 over 2160 meter een overtuigende winnaar.

Vervolgens was het raak met Presley, een ruin die door Gommans zelf wordt getraind. De vijfde seizoenzege van de draver kwam tot stand in 1.21,6 over 2160 meter.

Het drieluik van Gommans werd afgerond met een overwinning van Picasso Jetset die dit jaar al negen koersen wist te winnen. Dit keer was de combinatie de sterkste in 1.21,3. Gommans wint dit jaar één op de vijf koersen en zegevierde daarmee al 25 maal. Zo succesvol was hij de meest recente jaren nog niet geweest.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: