Home | Buitenland | Tweede winst op rij voor Dokter Rossi

Tweede winst op rij voor Dokter Rossi

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Dokter Rossi (Archieffoto © www.mbfotos.nl) Dokter Rossi (Archieffoto © www.mbfotos.nl)

KUURNE – Voor de tweede maal op rij was er in het Belgische Kuurne winst voor Dokter Rossi. Net als bij zijn vorige winst waren de statistieken volkomen identiek: een winst in 1.17,2 over 2300 meter met Gunther Loix als rijder.

Ook het gewonnen prijzengeld was gelijk aan dat van enkele weken geleden: 480 euro. In Nederlandse omgeving waren Jan Willem Kromkamp en Niels Jongejans nog succesvol met de ruin die sinds begin dit jaar actief is in België en er nu zeven keer wist te winnen.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: