Home | Buitenland | John Gommans wint in Bornholm

John Gommans wint in Bornholm

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
John Gommans wint in Bornholm

BORNHOLM – Op de baan van het Deense Bornholm kon dinsdag opnieuw een zege worden genoteerd voor John Gommans. De Nederlander won op zijn thuisbaan met Razapazing.

De zeven jaar oude ruin zegevierde in een tijd van 1.19,5 over 2160 meter. Het was voor de draver de tiende winst in zijn loopbaan. Bij negen van die successen was onze landgenoot de winnende rijder.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: