Home | Buitenland | Baloo verdient aankoopbedrag dik terug

Baloo verdient aankoopbedrag dik terug

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Baloo verdient aankoopbedrag dik terug

AALBORG – De voor de tweede maal gehouden Aalborgs Auktionslöp voor tweejarigen op de baan van het Deense Aalborg is gewonnen door Baloo. De ruin klopte in 1.20,4 over 2140 meter Babymoney en Babuszka Simoni.

De winnende rijder was Pauli Andersen en de draver is eigendom van Tommy Bjerregaard en enkele vrienden die nog nooit eerder een draver bezaten. Hij werd destijds voor 12.000 Deense Kronen aangekocht op een veiling en verdiende met deze winst het zesvoudige. De eerste editie van dit nummer werd vorig jaar gewonnen door Angelina met Jeppe Juel.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: