Home | Buitenland | Eindelijk weer winst Clarion Boko

Eindelijk weer winst Clarion Boko

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Eindelijk weer winst Clarion Boko

KALMAR – Op de baan van het Zweedse Kalmar was we vrijdag winst weggelegd voor Clarion Boko, hetgeen zijn eerste zege was sinds eind 2013. Opvallend genoeg was die sinds ook tot stand gekomen met amateurrijder Hakan B Johansson als rijder, die daarmee in twee starts ongeslagen is met de ruin.

De winnende tijd was 1.15,3 over 2160 meter. De zoon van Credit Winner en Paola Boko heeft een record van 1.13,0. Clarion Boko begon zijn loopbaan destijds aarzelend, maar sinds zijn eerste zege - in juli 2013 - was hij gedurende langere tijd vrijwel  bij de eerste aankomenden te vinden. In ruim veertig starts won hij inmiddels vier maal.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: