Home | Buitenland | Succes voor Dina van Egmont

Succes voor Dina van Egmont

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Succes voor Dina van Egmont

MONS – De vrijdagse meeting op de baan van het Belgische Mons heeft succes opgeleverd voor de al langer in België actieve Dina van Egmont.

De merrie (voorheen eigendom van de Heiloose Stal ’t Vennewater) behaalde daarmee haar eerste seizoenzege. Ze won in handen van Gregory Celis, waarbij de voormalige merrie van Ad Bos 1.19,2 over 1750 meter toonde.

De winst was de vierde in de loopbaan van de dochter van Royal Gull. Ze leverde haar meest opvallende (in financieel opzicht) prestatie af in een Tweejarigen Stakes op Duindigt, waarin ze derde werd achter Riki d'Asolo en Dumoine River. Met haar toenmalige rijder John de Leeuw werd ze later nog eens tweede op Duindigt. In februari 2014 debuteerde ze in België met een zege op de baan van Kuurne.

Tijdens deze meeting was er ook winst voor Inlove Vrijthout. De door Hugo Buyl gefokte hengst won met Nico D’haenens in 1.18,9 over 2300 meter.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: