Home | Buitenland | ‘Locomotives’ gaat naar Pythagoras Face

‘Locomotives’ gaat naar Pythagoras Face

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
‘Locomotives’ gaat naar Pythagoras Face

STOCKHOLM – De Locomotives Lopp op de baan van Solvalla kent sterke winnaars op de erelijst als Maharajah en Victory Tilly. De editie van 2015 werd woensdag gewonnen door Pythagoras Face, een door Lutfi Kolgjini en Anna Svensson gefokte zoon van Muscle Hill.

De hengst versloeg in 1.14,9 over 2140 meter respectievelijk Expensive River en In Vain Sund. Voor rijder Örjan Kihlström was het de vierde keer dat hij dit nummer op zijn naam schreef na eerdere overwinningen met Persos Arnie, Maharajah en Update.

Pythagoras Face is een zoon van de Franse merrie Occitane die in haar vaderland winnares werd van de Prix Guy Le Gonidec, Prix d'Angouleme en de Prix de Buenos Aires.

Meest recente winnaars Locomotives Lopp:

2015 Pythagoras Face (Muscle Hill-Occitane) met Örjan Kihlström

2014 Digital Frame (Super Photo Kosmos) met Stefan Melander

2013 Final Oak (Make It Happen) met Jorma Kontio

2012 Increased Workload (Scarlet Knight-My Darling) met Stefan Melander

2011 Stormysky (Andover Hall-Not a Spacecase) met Erik Adielsson

2010 Update (Gigant Neo-Barbados Hanover) met Örjan Kihlström

Nog wat Nederlands? Nee, zelfs nog nooit een Boko-draver op het podium. De laatste Boko-starter was Darren Boko in 2013. Hij eindigde als zesde.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: