Home | Buitenland | Derde winst voor Ebony Boko

Derde winst voor Ebony Boko

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Derde winst voor Ebony Boko

ROMME - Ebony Boko boekte in het Zweedse Romme de derde winst in zijn pas uit zeven starts bestaande loopbaan. In handen van trainer Jörgen Westholm noteerde de hengst een winnende tijd van 1.15,3 over 2140 meter en dat was meteen een nieuw record.

De zoon van Chocolatier en Favor Baby (ook de moeder van de goede Darling Boko) nam snel de kop en stond deze niet meer af aan de belagers die vanuit het tweede band waren begonnen.

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: