Home | Buitenland | Winst voor Air France

Winst voor Air France

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Air France (Archieffoto © www.mbfotos.nl) Air France (Archieffoto © www.mbfotos.nl)

TONGEREN – Op de baan van het Belgische Tongeren was zaterdag Marco Menger succesvol. De rijder uit Zeist toonde zich de sterkste in 1.17,5 over de mijl met zijn Air France.

Die zege was goed voor een eerste prijs van 365 euro. Voor de zoon van Out of the Blue en Rosa Enzelens was het zijn derde optreden in België. Beide vorige keren leverde het een bescheiden plaatsgeld op. De ruin behaalde zijn laatste winst eerder dit jaar in Berlijn (zijn grootste successen behaalde hij sowieso in Duitsland), terwijl hij dit seizoen ook al in Groningen wist te winnen.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: