Home | Buitenland | Lady Florence op stoom

Lady Florence op stoom

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Lady Florence op stoom

BJERKE - In het Noorse Bjerke was er woensdag wederom een zege weggelegd voor Lady Florence. De nog door het ter ziele gegane Vibelzee gefokte dochter van Quick Wood en Talent Groenhof (winnares Fokkerstrofee en Derby der Vierjarigen) zegevierde in 1.17,3 over 2100 meter.

De als één van de voornaamste favorieten vertrokken merrie behaalde daarmee de zevende overwinning in haar loopbaan. De eerste vier zeges in die carrière behaalde ze destijds nog in Duitsland.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: