Home | Buitenland | Inlove Vrijthout en Zwaan’s Dean winnen

Inlove Vrijthout en Zwaan’s Dean winnen

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Zwaan's Dean (Archieffoto © www.mbfotos.nl) Zwaan's Dean (Archieffoto © www.mbfotos.nl)

MONS – De Prix Trophé des 3 Ans op de baan van het Belgische Mons is gewonnen door Inlove Vrijthout met Nico D’haenens. De combinatie was de snelste in 1.16,4 over 2300 meter.

Hugo Buyl had vrijdag meerdere van zijn fokproducten aan de start staan. Ook voor Iyucca Vrijthout en Icon Vrijthout was nog plaatsgeld weggelegd. De tweede plek was voor Robin Bakker die met Complicité d’Azur in actie kwam.

Ook voor Zwaan’s Dean kon in Mons weer succes worden genoteerd. De montécrack van fokker en eigenaar Cees Zwaan uit Made was met vaste rijdster Hanna Huygens de snelste in 1.16,9 over 2300 meter. Dina van Egmont werd met Lindsey Celis derde. Het wordt een druk weekeinde voor Zwaan’s Dean, want de allrounder komt zondag op Duindigt in actie in The Race of the Legends met Roelof Kromkamp.

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: