Home | Buitenland | Twee zeges voor Karel Gerrits

Twee zeges voor Karel Gerrits

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Twee zeges voor Karel Gerrits

MÖNCHENGLADBACH – Met twee zeges kon Karel Gerrits terugkijken op de meeting in Mönchengladbach, waar na de Derby-activiteiten het meer reguliere programma in Duitsland werd voortgezet.

Karel Gerrits beleefde een prima middag, want al vroeg in het programma had de Helmonder twee overwinningen op zak. De eerste was met Tempel LB, een door Erwin Bot getrainde zoon van Conway Hall. De driejarige zegevierde in 1.17,2 over 2100 meter.

Niet veel later meldde de rijder zich met Charlie Starlake bij de huldiging. De in de Starnmeepolder gefokte ruin zette een winnende tijd neer van 1.16,3 en maakte daarmee zijn favorietenstatus volkomen waar. Ook deze ruin wordt getraind door Erwin Bot.

In een amateurkoers was er succes voor Bram Barendregt die Harriman naar de bloemen reed. De hengst zette een winnende tijd neer van 1.17,8 over 2100 meter. Hij staat in training bij onze landgenoot Gerrit Gommans.

De Belgische rijder Johan Neels stuurde Eldorado in 1.19,0 over 2100 meter naar de zege. De dochter van Virgill Boko en Tara Butcher (fokker Couperus) kwam bij ons nooit in actie.

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: