Home | Buitenland | Aries tweede in serie Bertmarks Minneslopp

Aries tweede in serie Bertmarks Minneslopp

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Aries (Archieffoto) Aries (Archieffoto)

KOPENHAGEN – In een serie van de KG Bertmarks Minneslopp is Aries knap als tweede geëindigd achter winnaar Sergio H met Dennis Kristiansen. De finale van deze cyclus wordt gelopen op 6 september op de baan van Jägersro.

Of Aries ook een gooi naar de eindstrijd gaat doen is nog onduidelijk, want hij komt vooral op Deense bodem in actie. De winst zondag op Charlottenlund was de 22e zege in zijn loopbaan.

In deze Bertmarks Minneslopp speelde ons land in het verleden een rol met zeges van Strong Boy DE van fokker Reugebrink (2008) en Elegance Saunier van de familie Dragt die in 2007 de sterkste was.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: