Home | Buitenland | Enrico di Quattro klopt Condor Motion

Enrico di Quattro klopt Condor Motion

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Enrico di Quattro klopt Condor Motion

KALMAR – Op de baan van het Zweedse Kalmar mocht zondag Enrico di Quattro een nieuwe zege bijschrijven. Het Bolswardse fokproduct was de snelste in handen van Marc Elias en klopte daarbij onder meer de als derde aankomende Condor Motion met Hans Crébas.

De aanvankelijk in Duitsland al zeer succesvolle Enrico di Quattro – vier zeges bij onze oosterburen – behaalde daarmee zondag zijn tweede succes in Zweden. Dit keer gebeurde dat in een tijd van 1.14,9 over 3140 meter. De winst vond plaats in het kader van een serie stayerkoersen waarvan de finale op 11 september plaatsvindt.

Enrico di Quattro is een zoon van Clerk Magistrate en Sanne Idzarda die vooral met My Love di Quattro al een reputatie als fokmerrie vestigde.

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: