Home | Buitenland | Tweede zege op rij voor Cyzarine Fortuna

Tweede zege op rij voor Cyzarine Fortuna

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Cyzarine Fortuna (Archieffoto) Cyzarine Fortuna (Archieffoto)

WAREGEM – In het Belgische Waregem was er opnieuw een zege weggelegd voor Cyzarine Fortuna met Steven Rogiers, een combinatie die dit jaar inmiddels vier keer succesvol was.

Dit keer noteerde de winnende merrie een tijd van 1.18,4 over 2350 meter. De dochter van de eveneens door Toine Schoonderwoerd gefokte Nikita Fortuna wordt tegenwoordig getraind door Salvatore Campolo. De merrie sleepte vooral aan het begin van 2015 enkele mooie geldprijzen binnen, waardoor haar wisom de twaalf mille heeft bereikt.

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: