Home | Buitenland | Sterke winst voor Ballantine V

Sterke winst voor Ballantine V

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Bllantine V (Archieffoto © www.mbfotos.nl) Bllantine V (Archieffoto © www.mbfotos.nl)

HAMBURG – De vrijdagse PMU-meeting op de baan van Hamburg begon al voor het middaguur, waardoor de omzetten fors minder waren dan gebruikelijk. Voor Ballantine V was het uitstapje naar de Duitse havenstad echter wel lucratief.

De sinds enkele maanden bij Jeroen Engwerda staande hengst noteerde een winnende tijd van 1.15,0 over 2200 meter. In handen van Rick Ebbinge was de draver van eigenaar Vink veel te sterk voor de Italiaanse merrie Raquel Welsh.

Het miniprogramma (slechts vijf koersen) leverde ook nog winst op voor de door Robbin Bot getrainde Tristano. De Italiaanse Abano As-zoon werd door Heinz Wewering in 1.16,9 naar de bloemen gereden.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: