Home | Buitenland | Weer twee keer winst voor John Gommans

Weer twee keer winst voor John Gommans

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Weer twee keer winst voor John Gommans

BORNHOLM – Er gaat tegenwoordig geen koersdag meer voorbij op de baan van Bornholm of John Gommans pakt minstens één zege mee. Dinsdag was het raak met Picasso Jetset en Scarlett K.

Picasso Jetset won in 1.20,3 over 2140 meter. Dat was de twaalfde zege in de loopbaan van de ruin, die eerder dit jaar door Gommans ook al eens naar de bloemen werd gereden.

Scarlett K was met de Nederlandse rijder de snelste in 1.19, over 2160 meter. Dat was voor de merrie de eerste zege in bijna een jaar tijd. Ook voor het vorige succes was Gommans als gastrijder verantwoordelijk geweest. Gommans behaalde dit jaar inmiddels veertien overwinningen.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: