Home | Buitenland | Sterke zege Safra LB

Sterke zege Safra LB

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Safra LB (Archieffoto www.traberfoto-sx.de) Safra LB (Archieffoto www.traberfoto-sx.de)

MOMARKEN – De voorheen voor de stal van Paul Hagoort nog met Robin Bakker in Frankrijk en Zweden succesvolle Safra LB heeft haar tweede zege op Noorse bodem binnen. De Italiaanse merrie die al een record van 1.11,7 in de boeken liep, was de sterkste op de baan van Momarken.

Dat gebeurde in een knappe tijd van 1.15,8 en met Tom Erik Solberg als rijder. De winst vond plaats in het kader van de DNT’s Hoppeserie. Daarin wist vorig jaar onder meer de Nederlandse Chica ook een onderdeel te winnen.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: