Home | Buitenland | Comeonhill wint op Aby

Comeonhill wint op Aby

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Comeonhill wint op Aby

GÖTEBORG - Voor de door Hiltje Tjalsma uit Zwaanshoek gefokte Comeonhill was er voor de derde maal dit jaar winst op Zweedse bodem. De hengst was in handen van Peter Ingves de snelste in 1.14,5 over 2640 meter.

Voor Comeonhill - die sinds begin 2013 in Zweden actief is met uitstapjes naar Helsinki en Hamburg tussendoor - was het inmiddels de achtste winst in zijn nieuwe omgeving, waar hij inmiddels op de baan van Kalmar al tot een nieuw record van 1.12,0 kwam. Zijn winsom ligt rond de halve ton, waarbij hij enkele lucratieve zeges nog voor zijn overgang naar Zweden op Duitse bodem behaalde. Op de baan van Aby klopte hij nu Diamond die met Robin Bakker al zo succesvol was en met Björn Goop tweede werd in 1.14,6 tweede werd. 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: