Home | Buitenland | Daredevil slaat weer toe

Daredevil slaat weer toe

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Daredevil (Archieffoto © www.mbfotos.nl) Daredevil (Archieffoto © www.mbfotos.nl)

LINDESBERG - In het Zweedse Lindesberg behaalde Daredevil dinsdag zijn tweede seizoenzege. Voor de winnende hengst fungeerde ook dit keer trainer Claes Eskilsson als rijder.

De combinatie noteerde een winnende tijd van 1.14,8 over 2140 meter. Eerder won Daredevil in Zweden ook al met rijders als Jorma Kontio, Tony Wallin, Claes Svensson en Magnus Jakobsson, terwijl dichter bij huis ook Age Posthumus al eens succes met hem vierde.

De door Rob Wolfswinkel gefokte zoon van Ufo Kievitshof uit Whitney Stardust deed als tweejarige van zich spreken door bij zijn debuut de Jonkerprijs te winnen in 1.17,8. In Zweden verbeterde hij zijn record inmiddels naar 1.13,1 en tilde hij zijn winsom tot rond de dertig mille.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: