Home | Buitenland | Montésucces voor Dollar Boko

Montésucces voor Dollar Boko

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Montésucces voor Dollar Boko

HAGMYREN – Voor Dollar Boko was zondag op de baan van het Zweedse Hagmyren de derde seizoenzege weggelegd. De ruin die zijn loopbaan ooit zo stormachtig begon, was met Linda S Hedström de snelste in een montédraverij in 1.13,4 over 1640 meter.

De zoon van Ready Cash en Sue Boko (ook de moeder van de uitstekende Amaru Boko) heeft voor de kar inmiddels een fraai record van 1.13,0, hetgeen overigens wel weer dateert van 2013. De vijfjarige verdiende intussen zo’n 70.000 euro in zijn gehele loopbaan. De koers in Hagmyren was zijn eerste optreden onder het zadel, een kwalificatie niet meegerekend. Als vijfde eindigde de Nederlandse Alibabba J.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: