Home | Buitenland | Zevende op rij voor Ubert Mourotais

Zevende op rij voor Ubert Mourotais

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Zevende op rij voor Ubert Mourotais

JARLSBERG – Voor de zevende maal op rij was er in Noorwegen een montézege weggelegd voor Ubert Mourotais, een voormalige pupil van Henk Grift. De met de Arcenaar zelf als rijder in 2011 nog winnende Franse vosruin was vrijdag op de baan van Jarlsberg zelfs voor de elfde maal in een half jaar tijd de snelste in een koers, waarbij dat liefst tien keer in een montékoers gebeurde.

Als rijdster fungeerde dit keer opnieuw Johanne Ulrica Overaasen, waarbij een winnende tijd op de klokken verscheen van 1.14,7 over 2120 meter. Voor de zoon van Dorenzo was het de zeventiende overwinning in zijn gehele loopbaan.

In onze omgeving was de Fransman eigendom van Peter ter Borgh en werd derhalve ook vaak gereden door Jesse ter Borgh.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: