Home | Buitenland | Opnieuw zege Cyzarine Fortuna

Opnieuw zege Cyzarine Fortuna

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Opnieuw zege Cyzarine Fortuna

TONGEREN – In het Belgische Tongeren was er wederom een zege weggelegd voor Cyzarine Fortuna met Steven Rogiers, een combinatie die dit jaar inmiddels drie keer succesvol was.

Dit keer noteerde ze een winnende tijd van 1.19,6 over 2650 meter. De dochter van de eveneens door Toine Schoonderwoerd gefokte Nikita Fortuna wordt tegenwoordig getraind door Salvatore Campolo.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: