Home | Buitenland | Winst Bonchevalheikant

Winst Bonchevalheikant

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Winst Bonchevalheikant

WAREGEM - In het Belgische Waregem viel zondag winst te noteren voor Bonchevalheikant. De zeven jaar oude zoon van Open the Sky en Olivia Heikant behaalde inmiddels voor de vierde maal een zege op een Belgische baan, steeds gereden door Eddy van Hout.

Dat gebeurde in een winnende tijd van 1.19,7 over 2960 meter. De door Jef Verhees gefokte draver kwam eerder in ons land in actie en won onder meer in Wolvega, maar was met eigenaar Arnold Harzé ook toen al in Belgische handen. Voor zijn vertrek naar Duitsland koerste hij ook veelvuldig in Duitsland.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: