Home | Buitenland | Tweede seizoenzege Cosmopolitan

Tweede seizoenzege Cosmopolitan

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Tweede seizoenzege Cosmopolitan

BORNHOLM – Op het Deense eiland Bornholm behaalde de door Stal Amsterdam gefokte Cosmopolitan haar vierde zege. De merrie die al op jonge leeftijd naar het noorden vertrok, was met Frank Mikkelsen de snelste in 1.21,4 over 2140 meter.

Cosmopolitan heeft inmiddels een record van 1.14,6 (vorig jaar gelopen op Jägersro) en is een dochter van Varenne en Patara Vrijthout. Laatstgenoemde won voor Stal Langeweg de Sweepstakes Merries en was derde in de Grote Prijs der Lage Landen. Ook in België heeft ze met Barracuda een succesvolle nazaat.

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: