Home | Buitenland | Weer twee zeges John Gommans

Weer twee zeges John Gommans

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Weer twee zeges John Gommans

BORNHOLM – Op de eerste dag van augustus breidde John Gommans zijn seizoentotaal uit met twee overwinningen. Onze op het Deense eiland Bornholm actieve landgenoot won met Thor Island en Inhibited.

Thor Island werd door Gommans in 1.24,7 naar de winst gereden. Daarbij profiteerde de debuterende hengst optimaal van een forse voorgift tijdens de bandenstart.

Ook na de slotkoers mocht Gommans voorrijden. Hij deed dat met Inhibited, een Zweedse zoon van Scarlet Knight. Het was pas de tweede winst in de loopbaan van de ruin die nog nooit eerder door Gommans werd gereden. De winnende tijd was 1.18,7.

Met zijn score van honderd procent deze dag bracht Gommans zijn jaartotaal op elf overwinningen.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: