Home | Buitenland | Opnieuw winst Quick Master

Opnieuw winst Quick Master

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Opnieuw winst Quick Master

MARIEHAMN – De voorheen door Ron Kuiper zelf getrainde Quick Master heeft zijn loopbaan dit jaar een vervolg gegeven in Zweden. Gezien zijn leeftijd (elf jaar) waren starts in Frankrijk immers verder uit den boze. De overstap legt Kuiper vooralsnog geen windeieren, want de ruin behaalde inmiddels de derde zege sinds zijn transfer naar het noorden.

Dat deed de veteraan wederom Mariehamn, een plaats op de eilandengroep Aland waar overigens Zweeds de voertaal is. Trainer Claes Sjöström was ook nu als rijder verantwoordelijk voor dat succes. De winnende tijd was 1.15,6 over 2140 meter.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: