Home | Buitenland | Zege Yoboko Toscana

Zege Yoboko Toscana

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Zege Yoboko Toscana

ERBACH – In de slagschaduw van de Duitse Derby heeft Yoboko Toscana op de recreatieve baan van Erbach een nieuwe overwinning behaald. De zoon van Pim Wielinga was over 2050 de snelste en klopte daarbij de door Gerrit Steenge gefokte Sniper ST en de door Wilco van der Jagt gefokte Avatar Energy.

Dit drietal is al langer in Duitsland actief, waarbij Yoboko Toscana doorgaans in actie komt met eigenaresse Marion Dinzinger. Haar laatste zege met de hengst behaalde ze op een Oostenrijkse sneeuwpiste aan het begin van dit jaar. Voor de draver was het zijn zeventiende overwinning in zijn loopbaan.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: